Поліція ідентифікувала водія, який побив велосипедиста на Оболоні: йому загрожує штраф або ув'язнення

Поліція ідентифікувала водія, який побив велосипедиста на Оболоні: йому загрожує штраф або ув'язнення

Власниця автомобіля стверджує, що за кермом була не вона.

На велосипедиста - з кулаками. Поліціянти шукають чоловіка, що побив власника ровера до крові. Конфлікт стався напередодні на столичній Оболоні. Велосипедист намагався завадити іномарці оминути затори тротуаром. За це й дістав кількох ударів в обличчя. От тільки потерпілий кривдника не дуже розгледів.

Чи є шанс знайти задерику, – в сюжеті ТСН.19:30.

Для Віталія вчорашня поїздка на велосипеді закінчилась двома гематомами, спухлою губою та болем у носі. Близько шостої вечора хлопець їхав столичною Оболонню. Аж раптом угледів: тротуаром рухається іномарка, оминаючи затори. Віталія це обурило. Він спішився і перегородив водієві шлях.

"Тоді він поїхав на зелену зону. Я теж пішов на зелену зону. І він зрозумів, шо я йому не дам проїхати - і він почав мене просто давити", – розповідає хлопець.

Далі, згадує Віталій, водій почав його лупцювати. Мовчки. Кулаками в обличчя.

"Я просто постукав кулаком по капоту. І він розізлився дуже. Вийшов з машини", – каже він.

"Ну разів 6 він його точно так – конкретно в обличчя. Не ляпас, не штовхання, а конкретно він його бив спеціально в обличчя", – розповідає свідок побиття Руслана.

Віталій намагався захиститись від нападника. 

"Я взяв у мене в кишені був балончик. Я його трошки залив, але це йому нічого не спричинило. Він взяв і поїхав назад", – каже постраждалий.

Столична поліція розшукує водія, який побив велосипедиста до крові

Столична поліція розшукує водія, який побив велосипедиста до крові

Новина про побиття Віталія швидко розлетілася в Facebook. Все, що встиг зробити потерпілий велосипедист - це сфотографувати автомобіль кривдника. Інтернет-користувачі одразу ж з'ясували: машина нібито зареєстрована на киянку 59-го року народження. Журналісти розшукали її телефон, але зустрічатись ймовірна власниця авто не захотіла. 

Руслана кривдника Віталія не розгледіла. Сам потерпілий теж напевне сказати не може. Бо нападник йому розбив окуляри.

Інтернет-користувачі розпочали власне розслідування. І припускають, автомобілем міг користуватися або зять власниці авто, або її керівник. Він до всього ще й колишній столичний високопосадовець. Останній, запевняє, нікого не бив і пропонує Віталію завтра зустрітися. 

В одному з офісів, розташованих поруч, показують відео з камер спостереження. Віталій впізнає машину кривдника на записі.

У поліції вже відкрили кримінальне провадження. Якщо провину зловмисника доведуть, йому загрожує штраф або обмеження волі до 5 років.

А ще запевняють: особу нападника ідентифікували. І вже його шукають.

Повʼязані теми:

Наступна публікація