Поліція оголосила підозру чоловіку, який облив Вілкула зеленкою у Бердянську

Поліція оголосила підозру чоловіку, який облив Вілкула зеленкою у Бердянську

Поліція оголосила підозру чоловіку, який облив Вілкула зеленкою у Бердянську

Фото: Бердянськ 24

Підозрюваний перебуває під особистим зобов'язанням.

Поліція оголосила підозру особі, яка у п'ятницю, 1 лютого, облила кандидата у президенти від "Опозиційного блоку - Партії миру та розвитку" Олександра Вілкула зеленкою.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Нацполіції.

Правоохоронці затримали і доправили до відділку поліції чоловіка, який облив Вілкула, ще 1 лютого, розцінивши його дії як хуліганство. У суботу, 2 лютого, йому оголосили підозру і призначили запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Як повідомляють у поліції, від початку передвиборчої кампанії відкрито 12 кримінальних проваджень, три з яких стосуються порушення виборчого законодавства, сім - хуліганства, ще два - за перешкоджання професійній діяльності журналіста і порушень експлуатації електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку або порядку чи правил захисту інформації, яка в них оброблюється.

Нагадаємо, в Бердянську поблизу будинку культури "Софіт" місцеві активісти організували акцію протесту проти приїзду нардепа і кандидата у президенти від партії "Опозиційний блок – Партія миру та розвитку" Олександра Вілкула. Коли політик з'явився на площі перед БК "Софіт", його облили зеленкою. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація