Поліція подала запит на екстрадицію з Німеччини тернопільського головлікаря-хабарника

Поліція подала запит на екстрадицію з Німеччини тернопільського головлікаря-хабарника

Фото: Facebook/Ігор Вардинець

Головного лікаря затримали на значному хабарі, проте йому вдалося втекти з України.

Тернопільська поліція ініціювала екстрадицію з Німеччини колишнього головного лікаря районної лікарні Ігоря Вардинця, який після затримання на хабарі в 200 тис. грн втік із України.

Про це заявив начальник обласного управління поліції Олександр Богомол, пише УНІАН.

"Ця процедура може затягнутися на місяці. Де саме зараз перебуває підозрюваний, ми не знаємо. Рішення щодо його екстрадиції має приймати тамтешній суд. Якщо відповідне рішення приймуть, ми будемо зустрічати підозрюваного в "Борисполі", сподіваюся, ця справа таки потрапить до суду", - наголосив він.

За словами Богомола, після того, як весною минулого року Вардинця було затримано на хабарі, йому так і не змогли обрати запобіжний захід, бо він одразу опинився в лікарні через скарги на стан здоров'я.

"Під час затримання ми встигли оголосити йому підозру. Обрати запобіжний захід не вдалося, оскільки для цього підозрюваний повинен особисто перебувати у залі суду. Відтоді головний лікар постійно перебував на лікуванні в медичних закладах", - додав він.

Нагадаємо, у квітні 2015 року тернопільського лікаря-депутата спіймали на хабарі у 200 тисяч гривень. Головний лікар вимагав гроші за подовження оренди приміщення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація