Поліція проводить обшуки в будівлі Миколаївської міськради

Поліція проводить обшуки в будівлі Миколаївської міськради

Фото: ТСН.ua

Правоохоронці вилучають документи в департаменті енергетики.

Слідчі управління Нацполіції в Миколаївській області проводять обшуки в департаменті енергетики Миколаївської міської ради.

Про це йдеться на сторінці департаменту у Facebook.

"Сьогодні в департаменті енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Слідче управління ГУ НП в Миколаївській області проводить обшуки в рамках кримінального провадження #1218150000000241 від 16.08.2018 р. з метою вилучення договірної та бухгалтерської документації", - йдеться у повідомленні.

Там також зазначили, що стосовно деяких документів, які вказані в цій ухвалі, департамент не є замовником.

Сьогодні в департаменті енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Слідче управління ГУ НП в...

Опубліковано Департамент енергетики Миколаївської міської ради Неділя, 17 лютого 2019 р.

Водночас у місцевій поліції зазначили, що проводять обшуки в рамках кримінального провадження, яке порушене через можливу розтрату або привласнення державного майна службовими особами.

"Встановлено, що посадовці за попередньою змовою із суб’єктами господарської діяльності при виконанні підрядних робіт на території міста Миколаєва вчинили правопорушення, імовірно з метою привласнення коштів або розтрати на користь третіх осіб коштів, виділених на реконструкцію з термосанацією будівлі освітнього закладу, капітального ремонту опалення та покрівлі з утепленням фасаду будівлі спортивної школи та надання послуг з розробки схеми теплопостачання міста", - розповіли правоохоронці.

Нагадаємо, у серпні 2017 року Генпрокуратура провела масштабну операцію в Миколаєві, під час якої вони провели близько 90 обшуків у депутатів міської ради та відомих в місті підприємців.

Повʼязані теми:

Наступна публікація