Поліція та дорожники взяли під цілодобову охорону півметрову яму на трасі Київ-Одеса

Поліція та дорожники взяли під цілодобову охорону півметрову яму на трасі Київ-Одеса

Фото: Facebook/Людмила Матийко

Аби запобігти повторенню масштабної аварії на автошляху чергують люди.

Одеські поліцейські цілодобово охоронятимуть яму на київській трасі. Тимчасовий пост встановили у Миколаївському районі поблизу села Новогригорівка, де напередодні через вирву півметрової глибини сталася масштабна автотроща - зіштовхнулися одразу 11 машин, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Інспектори змушують увесь транспорт пригальмовувати, аби понівечені в аварії машини могли забрати з дороги, а шляховики – постійно підсипати небезпечну вирву. На трасі густий туман, тож водії, попри знаки, не завжди встигають загальмувати перед ямою. "Таку велику я перший раз бачу. Я давненько тут не їздив – хочу сказати, що на Київ трошечки краще їхати", - розповів кримчанин Ісмаїл Халіков. "Там на дорозі ще є кілька таких ям, але сьогодні ми вже розуміємо, що в Одесі ми будемо гарними клієнтами шиномонтажу. Це дуже перспективний бізнес в Україні на найближчі п’ять років", - вважає киянин Левон Петросян.

Одеські поліцейські цілодобово охоронятимуть яму на київській трасі

Одеські поліцейські цілодобово охоронятимуть яму на київській трасі

Про те, що тут нещодавно сталася масштабна аварія, нагадує розбитий металевий відбійник, всюди розлите паливо та розкидані деталі автівок. Фура пана Валерія була десятою, яка потрапила в масову трощу, його дивом не викинуло з дороги у прірву. Тепер доводиться буксувати потрощене авто – саме не їде. "Я, виходить, уходжу ось так ліворуч, б’юся об причеп, перед бусом проходжу і вилітаю на парапет. І морда висить ось так: по самі задні колеса машина висіла у прірву", - каже водій розбитої фури Валерій Кучеренко.

На дорозі працюють шляховики – сумішшю з каміння та піску засипають яму, яка була півметра завглибшки. Дідівськими методами за допомогою черпака зарівнюють сліди від коліс на свіжій підсипці. Бригадир Сергій каже – так роблять щогодини. "Буде підсипатися яма, засипається щебеневою сумішшю поки попередньо. Не дозволяють робити погодні умови – ви ж бачите, щоби класти асфальт, потрібні відповідні умови, щоби якість була нормальна", - каже він. Люди працюють в небезпеці, бо не усі реагують на обмежувальні знаки, тож поліція пригальмовує автівки та попереджає про небезпеку попереду. Поліція та шляховики чергуватимуть цілодобово, допоки погода буде туманною. Відтак цю ділянку траси перекриють на капремонт. 

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація