Під час мітингу під Верховною Радою пограбували нацгвардійців - Князєв

Під час мітингу під Верховною Радою пограбували нацгвардійців - Князєв

Фото: УНІАН

Журналісти писали, що мітингувальники забрали у Нацгвардії щити.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пограбування співробітників Національної гвардії під час мітингу під Верховною Радою 17 жовтня.

Про це під час брифінгу заявив керівник Національної поліції України Сергій Князєв.

«Сьогодні ми внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне правопорушення за фактом пограбування майна працівників Національної гвардії», - сказав він.

Князєв не став відповідати на питання, що саме відібрали у правоохоронців, але вдень 17 жовтня журналісти писали, що мітингувальники забрали у Нацгвардії щити, які були сховані за автобусом.

Нагадаємо, 17 жовтня в Києві представники різних політичних сил протестують під стінами Верховної Ради за проведення політичної реформи. Урядовий квартал був перекритий правоохоронцями, між ними та демонстрантами час від часу виникали сутички.

Мітингувальники вимагали зміни виборчого законодавства, зняття депутатської недоторканності та створення антикорупційного суду. Увечері демонстранти розійшлися, але біля Верховної Ради залишилися намети з "оргкомітетом" мітингу.

Організатори мітингу заявляють, що їхня акція була результативною і закликають своїх прибічників продовжити її у четвер, 19 жовтня.

У столиці день протестів закінчився чотирма постраждалими

У столиці день протестів закінчився чотирма постраждалими

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація