Атака на Сивохо під час презентації "платформи примирення": затримано 15 людей

Атака на Сивохо під час презентації "платформи примирення": затримано 15 людей

Фото: Facebook/Сергій Сивохо

Дії правопорушників кваліфікують як хуліганство.

Поліція Києва розпочала кримінальне провадження через події під час презентації Національної платформи примирення і єдності, де штовхали та повалили радника голови РНБО Сергія Сивохо.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Дії правопорушників кваліфікують як хуліганство, вчинене групою осіб. Зараз до управління поліції доправили 15 активних учасників події. Копи також встановлюють інших правопорушників.

Як зазначається, після штовханини молодики намагалися втекти, але частину з них спіймали та привезли до Печерського управління поліції для встановлення анкетних даних та надання пояснень.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Кримінальне провадження розпочали за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Порушникам загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк чотирьох років.

Нагадаємо, презентацію Національної платформи примирення і єдності, раніше було  перенесено через загострення ситуації на Донбасі

21 жовтня шоумен Сергій Сивохо став радником секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу. Він заявив, щ она своїй посаді відповідатиме за гуманітарну політику.

Сергій Сивохо - колишній гравець КВН, виступає суддею в шоу "Ліга сміху". Під час позачергових виборів до Верховної Ради балотувався нардепом від партії "Слуга народу" на окрузі №49 у Донецькій області, але вибори програв.

Повʼязані теми:

Наступна публікація