Поліція відкрила провадження через спробу невідомих захопити квартиру Максакової у центрі Києва

Поліція відкрила провадження через спробу невідомих захопити квартиру Максакової у центрі Києва

Фото: УНІАН

Зловмисники замінили замки на дверях і вимагали від няні та сина співачки звільнити помешкання.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом захоплення житла вдови екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, оперної співачки Марії Максакової.

Про це повідомили у прес-службі столичної прокуратури.

"18 жовтня 2018 року група невідомих чоловіків, зламавши двері, проникла до квартири на бульварі Тараса Шевченка у Києві, де проживає вдова екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Марія Максакова", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, невідомі, які поводилися агресивно, змінили на дверях замки та вимагали, щоб син Максакової та няня, які на той момент перебували у квартирі, звільнили приміщення.

Правоохоронці доправили дев’ятьох осіб, які брали участь у протиправних діях, до Шевченківського управління поліції.

Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 356 КК України (Самоправство). Проведення досудового розслідування доручено Шевченківському управлінню поліції. Хід слідства взято на контроль прокуратурою.

Нагадаємо, інцидент стався ввечері, 18 жовтня. Сама Максакова на момент захоплення квартири перебувала не в Києві, але терміново вирішила вилетіти до столиці. На думку співачки, до захоплення квартири може бути причетний колишній начальник відділу Слідчого комітету Одінцовського району Московської області Денис Панаїтов. Вдова Вороненкова звинувачує його в крадіжці її квартири в Москві. Крім того, саме Панаїтова співачка вважала підозрюваним у вбивстві її чоловіка.

За версією ГПУ, Вороненкова убив колишній цивільний чоловік Марії Максакової

За версією ГПУ, Вороненкова убив колишній цивільний чоловік Марії Максакової

Повʼязані теми:

Наступна публікація