Поліція відреагувала на сюжет ТСН.Тижня про фейковий маслозавод на Полтавщині

Поліція відреагувала на сюжет ТСН.Тижня про фейковий маслозавод на Полтавщині

Фото: ТСН.ua

Журналістам подякували за важливе повідомлення.

Поліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження після сюжету ТСН.Тижня про фейкові маслозаводи.

Про це повідомив керівник поліції Полтавської області Андрій Замахін.

"Близько години тому у вечірніх новинах ТСН телеканалу 1+1 прозвучала інформація про підробку солодковершкового масла на одному із підприємств Полтавщини. Дякуємо редакції новин за важливе повідомлення", - написав він у Facebook.

За його словами, за фактом отриманої інформації слідче управління поліції Полтавщини вирішує питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 227 Кримінального кодексу України (Випуск або реалізація недоброякісної продукції).

Ця стаття передбачає для порушників покарання у вигляді штрафу від 1700 до 3400 грн або виправні роботи на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, у сюжеті ТСН.Тижня йшлося, що на Прикарпатті у селі Брошнів Осада та у Шишаках Полтавської області. працюють фейкові маслозаводи. Ці "виробники" продають своє масло від 20 до 25 гривень. На пачці переконливо писали - зроблено з 100%-ого коров'ячого молока і дотримано усі держстандарти. Після проведеного тестування в лабораторії виявилось, що продукція виявилась жахливою підробкою. І йшлося не просто про порушення стандартів у цій жовтій массі - не було й краплі молока.

ТСН.Тиждень розшукав підпільні маслозаводи, на яких виготовляють підробне масло

ТСН.Тиждень розшукав підпільні маслозаводи, на яких виготовляють підробне масло

Повʼязані теми:

Наступна публікація