Поліція встановила особу, причетну до справи Шеремета - Аброськін

Поліція встановила особу, причетну до справи Шеремета - Аброськін

Вшанування пам'яті Павла Шеремета / Фото: Reuters

Заступник очільника Нацполіції заявив про позитивні результати.

Поліція встановила особу, яка може бути причетною до вбивства журналіста Павла Шеремета, проте її досі не ідентифікували. 

Про це під час брифінгу розповів перший заступник начальника Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

"Проведена робота в певних напрямках. Сьогодні можу сказати, що встановлена особа, тобто не особа установлена, а людина, яку можна ідентифікувати", - сказав він.

За словами Аброськіна, після вбивства Шеремета було створено посилену слідчо-оперативну групу, до якої входять найкращі співробітники кримінального розшуку. 

"Це правда. Багато критиків кажуть, що немає позитивних результатів. Від лиця кримінальної поліції можу сказати, що позитивні результати є", - додав заступник голови Нацполіції.

Правоохоронці опрацювали близько трьох тисяч терабайтів відеозаписів, вилучених під час розслідування. Подальша робота, як розповідає Аброськін, допоможе встановити особу певної людини, зафіксованої на відеоматеріалах.

Нагадаємо, раніше в МВС заявляли, що українські правоохоронці досі не мають значних зрушень у розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета через його громадянство. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація