Поліція затримала мешканців Харкова з понад 400 пакунками наркотику "метадон"

Поліція затримала мешканців Харкова з понад 400 пакунками наркотику "метадон"

Харків'яни з наркотиками / Фото: Прес-служба ГУ Нацполіції у Харківській області

Правоохоронці намагаються розкрити канал надходження речовини.

Співробітники Нацполіції Харківщини виявили у двох мешканців Харкова 415 пакунків з наркотичною речовиною "метадон".

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Харківській області. 

"Працівники Управління протидії наркозлочинності затримали громадян 23 та 31 років 1 вересня в ході проведення загальнодержавної операції "Мак". Зі слів чоловіків стало відомо, що вказані наркотики вони отримали від невстановлених на цей час осіб та збували його шляхом розкладання "закладок", - йдеться у повідомленні. 

Наразі правоохоронці проводять слідчо-розшукові заходи для встановлення причетних до наркотиків осіб, а також розкриття каналу надходження наркотиків. Вартість цієї партії складає приблизно 270 тисяч грн. 

Вирішується питання щодо оголошення затриманим підозри за статтею 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). 

У повідомленні також йдеться, що всього за цей рік працівниками ГУНП в Харківській області виявлено понад 40 фактів зберігання та збуту важких наркотичних засобів, в тому числі метадону. З незаконного обігу вилучено близько 230 грамів метадону, що становить майже 2500 разових доз.

Нагадаємо, у Києві затримали інспектора відділу режиму і охорони одного з СІЗО, який реалізовував наркотики на території установи серед ув’язнених. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація