Поліція затримала одного з нападників на інкасаторів "ПриватБанку" та знайшла гроші

Поліція затримала одного з нападників на інкасаторів "ПриватБанку" та знайшла гроші

Фото: ГУ НП в Київській області

Знайшли всі 5 банківських касет з грошима.

Протягом доби після нападу на інкасаторів під Києвом, 18 листопада, правоохоронці затримали одного з грабіжників та знайшли викрадені гроші.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Після повідомлення про злочин у Київській області було введено план "Перехоплення". Вже за кілька годин у Києві вдалося розшукати автомобіль, на якому тікали грабіжники та зачепили іншу машину. Зловмисники вже встигли замінити номерні знаки. Номери, які бачили під час скоєння злочину, правоохоронці знайшли у каналізаційному люку неподалік автівки.

"Неподалік місця виявлення позашляховика виявлено підозрілого чоловіка, схожого на розшукуваного грабіжника. Під час особистого огляду у нього з кишені правоохоронці вилучили великі пакети – саме в них зловмисник збирався переносити чималу суму грошей. Автомобіль, який використали зловмисники для скоєння злочину, слідчими Ірпінського відділу поліції вилучено", - повідомили в поліції

Викрадені гроші вдалося знайти час огляду авто працівниками "ПриватБанку".

Затриманого чоловіка помістили в СІЗО. Відомо, що він родом з Житомирщини та має 15-річний стаж в місцях позбавлення волі за вчинення розбоїв і грабежів.

Востаннє  був засуджений до 10 років за скоєння розбійного нападу на помешкання, господар якого загинув від завдання тяжких тілесних ушкоджень. Але його звільнили раніше за "законом Савченко".

Працівники поліції шукають інших осіб причетних до  злочину.

Нагадаємо, зранку 17 листопада у місті Ірпінь, що біля Києва, двоє чоловіків у масках пограбували інкасаторський автомобіль. Під час пограбування злочинці викрали 1,8 млн грн.

В Ірпіні пограбували інкасаторську машину

В Ірпіні пограбували інкасаторську машину

Повʼязані теми:

Наступна публікація