Поліція затримала чоловіка, який кинув гранату у під’їзді житлового будинку в Стрию

Поліція затримала чоловіка, який кинув гранату у під’їзді житлового будинку в Стрию

Фото: usionline.com

Він був у стані алкогольного сп’яніння.

У Львівській області поліцейські затримали зловмисника, причетного до підриву гранати у під’їзді житлового будинку в Стрию. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області. Про вибух у під’їзді житлового будинку стало відомо 6 листопада близько 23.35. 

На місці події працювала група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки, кінолог та фахівці інших служб на чолі з керівництвом Стрийського відділу поліції.

За фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – до семи років позбавлення волі.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 28-річний мешканець цього ж будинку. "Він взяв гранату РГД-5, вийняв кільце та кинув її на сходову клітину між другим та третім поверхами. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Виявилося, що під час скоєння злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Також поліцейські знайшли та вилучили у його помешканні речовину, схожу на марихуану.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере для нього запобіжний захід. Досудове розслідування триває, призначені експертизи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Стрию Львівської області у житловому будинку вибухнула граната.

У столиці на території ринку вибухнула граната

У столиці на території ринку вибухнула граната

Повʼязані теми:

Наступна публікація