"Політика геноциду": в окупованому Криму вийшли на мітинги проти російської пенсійної реформи

"Політика геноциду": в окупованому Криму вийшли на мітинги проти російської пенсійної реформи

Фото: Крим.Реалії

Мітинги відбулися у Сімферополі, Севастополі, Феодосії.

В окупованому Криму відбулися мітинги проти російської пенсійної реформи, яка передбачає підвищення віку для виходу на пенсію.

Про це повідомляє "Крим.Реалії".

22 липня мітинг відбувся у Феодосії. У ньому брали участь комуністи, представники ЛДПР і пересічні жителі міста. Мітингувальники вимагали відставки прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва, а пенсійну реформу називали "політикою геноциду".

"Два тижні тому проклята орда єдиноросів "державної ради Криму" схвалює пенсійний геноцид, який просуває Медведєв. Клята орда депутатів-єдиноросів два дні тому в першому читанні приймає цей вовчий, антинародний, антиконституційний законопроект. Влада Медведєва ненавидить власний народ, вони роблять все, щоб ми швидше потрапили в труну", – заявив на мітингу перший секретар кримських комуністів Сергій Богатиренко.

За пару днів до цього, 20 липня, мітинг проти пенсійної реформи відбувся у Севастополі. Мітингувальники прийняли резолюцію з вимогою відкликати закон про реформу і проханням втрутитися президента РФ Володимира Путіна. На початку липня подібний мітинг відбувся також у Сімферополі.

Нагадаємо, уряд Росії планує підвищити пенсійний вік до 65 років для чоловіків і до 63 років для жінок, тобто, на 5 і 8 років відповідно. Це викликало в країні хвилю протестів і невдоволення. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація