Половину України вкутав густий туман. Прогноз погоди на 23 грудня

Половину України вкутав густий туман. Прогноз погоди на 23 грудня

Фото: УНІАН

Удень переважатиме плюсова температура.

Сьогодні, 23 грудня, в Україні буде хмарно з проясненнями. Без опадів. Уранці на Лівобережжі, Закарпатті та Прикарпатті туман. На дорогах країни місцями ожеледиця.

Температура вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла. Вітер південно-західний, західний, 5-10 м/с. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

У Києві без опадів. Уранці туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура близько нуля.

У Львові опадів не прогнозують. Уранці подекуди туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с. Температура +2…+4°С.

У Дніпрі переважатиме суха погода. Уранці подекуди туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура -1…+1°С.

В Одесі опадів не очікують. Уранці подекуди туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер східний, помірний. Температура 0…+2°С.

У Харкові опадів не прогнозують. Уранці подекуди туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура 0…+2°С.

У Карпатах без опадів. Уранці місцями туман. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с. Температура -1…+4°С. Висота снігового покриву становить: Славське - 8 см, Плай - 10 см, Міжгір'я - 2 см, Рахів - 7 см, Яремче - 5 см, Пожижевська - 2 см.

Прогноз погоди в Україні на 23 грудня 2016 року / Фото: Укргідрометцентр

Повʼязані теми:

Наступна публікація