Польський автобус під Львовом обстріляли з гранатомета - ЗМІ

Пізно ввечері до автобуса під’їхав чоловік на позашляховику, вистрілив із РПГ у багажний відсік і поїхав у невідомому напрямку.

Під Львовом, у селі Сокільники невідомий обстріляв туристичний автобус із польською реєстрацією з РПГ-26.

Про це з посиланням на власні джерела у Національній поліції України пише "Укрінформ".

"9 грудня о 23:36 у селі Сокільники, кільцева дорога, комплекс "Панська гора", невідомий чоловік, вийшовши із позашляховика марки Toyota, здійснив постріл у багажний відсік автобуса з РПГ-26", - розповів співрозмовник ЗМІ.

За словами правоохоронця, після пострілу зловмисник повернувся в автомобіль і поїхав з місця події у невідомому напрямку.

Також зазначається, що мешканці готельно-ресторанного комплексу "Панська гора" виявили інцидент зранку 10 грудня і повідомили поліції.

Окрім цього, джерело уточнило, що автобус прибув до України з туристичною метою – для відвідання міста Львова. Серед пасажирів автобуса - 20 громадян Республіки Польща, вони мали перебувати в Україні 8-11 грудня 2017 року.

Правоохоронці кваліфікували інцидент як терористичний акт, за наявною інформацією, жертв немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що невідомі кинули вибухівку в автобус МАN польської реєстрації. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін засудив провокацію і назвав це спробою зірвати візит президента Польщі Анджея Дуди до України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація