Полтава без води. Очільник міста скликає полтавців пікетувати енергетиків

Полтава без води. Очільник міста скликає полтавців пікетувати енергетиків

Фото: УНІАН

Без води залишалися найбільші спальні райони обласного центру.

Увесь вечір половина жителів Полтави залишалася без води - "Полтаваенерго" за борги відключило від електропостачання три насосні станції та водозабір "Полтававодоканалу".

"Обленерго без попередження вимкнуло світло на 3 насосних станціях та 4-му водозаборі, пів міста без води в спеку! Що це, шантаж, тероризм, просто намагання взяти в заручники місто? Мав розмову з т.в.о. голови ОДА, вмовляння обленерго марні, на 8-му ранку скликано термінову нараду, одразу після неї їду під ворота "Полтаваобленерго" на Старому Подолі. Закликаю усіх о 9:00 бути там також. Вони взяли в заручники місто, іншого шляху, як бути в них під стінами та вимагати припинити шантаж я не бачу!  Чекаю усіх!", - написав у Facebook секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота, який виконує функції мера.

Обленерго БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ вимкнуло світло на 3 насосних станціях та 4 водозаборі, пів міста без води в спеку! Що це,...

Опубліковано Олександром Шамотою Понеділок, 24 червня 2019 р.

У коментарях до посту Шамоти полтавці почали писати, що в окремих будинках почала з'являтися вода. Згодом Шамота підтвердив, що обленерго відновило електропостачання і воду знову почали давати в оселі. Мовляв, це завдяки втручанню нардепів. На ранок акцію під стінами обленерго таки збирають.

Нагадаємо, електропостачання припинили 24 червня о 15:50. Без води були найбільші спальні райони Полтави - Алмазний, Половки, Сади-1, Сади-2, Огнівка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація