Полторак звільнив скандального головного психіатра Міноборони, який назвав АТОвців загрозою суспільству

Полторак звільнив скандального головного психіатра Міноборони, який назвав АТОвців загрозою суспільству

Фото: Міністерство оборони України

Наразі в Міноборони триває службове розслідування.

Очільник Міноборони Степан Полторак звільнив начальника психіатричного відділення Головного військового клінічного госпіталю Олега Друзя.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Прийняв рішення про відсторонення від посади начальника клініки психіатрії Національного військово-медичного клінічного центру "Головний військовий клінічний госпіталь" полковника Олега Друзя у зв'язку з незадовільним виконанням службових обов'язків", - написав він.

Також Полторак запевнив, що наразі щодо звільненого посадовця призначено службове розслідування.

Зазначимо, днями ветеран АТО і волонтер Мартін Брест написав на власній сторінці у соцмережі, що головний психіатр Міноборони Олег Друзь на комітеті з питань охорони здоров'я назвав 93% учасників АТО "потенційною загрозою для суспільства - "скритий ворог".

"За його словами, 93 відсотка нас - проблемні, і нас потрібно лікувати. В принципі - на цьому і все про клініку психіатрії МОУ. Спасибі, що протиставляєте нас мирному життю", - додав він.

Окрім цього Брест зауважив, що полковник Олег Друзь навесні був під слідством "за підозрою в отриманні хабара".

Головний псіхіатр МОУ, начальник клиники психиатрии ГВКГ полковник Друзь Олег Васильевич сегодня на "комітеті з питань о...

Опубликовано Мартином Брестом 18 сентября 2017 г.

Нагадаємо, раніше Міноборони покарало 16 посадовців за постачання до військових частин неякісних продуктів. Військова служба правопорядку у ЗСУ провела службове розслідування.

Повʼязані теми:

Наступна публікація