Полум'я уразило чверть тіла: у Львові медики рятують дитину з важкими опіками

Полум'я уразило чверть тіла: у Львові медики рятують дитину з важкими опіками

Фото: УНІАН

Дитині шість років.

Шестирічного хлопчика з важкими опіками рятують у Львові.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Малий обпікся удома в одному з сіл Жовківського району. За словами мами, вона відволіклася на кілька хвилин, а син відкрив піч, з якої випали жарини. Одяг зайнявся, полум'я уразило чверть тіла хлопчика.

До лікарні він потрапив украй знесилений, адже мати звернулася до медиків аж за добу. Пояснила, що не мала авто, аби відвезти дитину. Втім, навіть по допомогу до фельдшерки, яка живе у тому ж селі, не зверталася.

За словами лікарів, хоч загроза для життя минула, щонайменше місяць хлопчику доведеться пробути у клініці. Поліція взяла у мами пояснення і проводить перевірку.

У Львові рятують шестирічного хлопчика з опіками чверті тіла

У Львові рятують шестирічного хлопчика з опіками чверті тіла

"Дитина отримала полум’ям опік сідниці, правого і лівого стегна і тулуба. Стан дитини був важкий. Проводиться інфузійна терапія, антибіотики терапія. Зараз стан з позитивною динамікою за добу", - каже заступник головного лікаря Львівської міської дитячої клінічної лікарні Федір Осим.

Як повідомлялося, медикам вдалося стабілізували стан восьмимісячного Андрійка з Рівненщини. Хлопчик отримав глибокі опіки 25 відсотків тіла, коли ковдрочку, на якій він лежав,  ненароком підпалив його трирічний братик. Він знайшов запальничку, коли батько на кілька хвилин вийшов з хати.

Повʼязані теми:

Наступна публікація