Помер колишній голова Нацради з питань ТБ та радіомовлення Віталій Шевченко

Помер колишній голова Нацради з питань ТБ та радіомовлення Віталій Шевченко

Віталій Шевченко / Фото: УНІАН

Його неодноразово називали однією з найвпливовіших осіб України.

У четвер, 20 вересня, помер відомий український політик, журналіст та письменник, голова Національної ради з питань телебачення та радіомовлення 2005-2009 років Віталій Федорович Шевченко.

Про це повідомила його колега Тетяна Мокріді у Facebook.

"Романтик і патріот, журналіст і письменник. Пішов у вічність Віталій Федорович Шевченко. Йому було всього 64 роки. Ми працювали разом у Національній раді з питань телебачення і радіомовлення. Співчуття рідним", - написала вона.

Похорон відбудеться 21 вересня на Байковому кладовищі. Прощання з Віталієм Шевченком - від 11 до 12 години біля Спілки письменників України.

Помер Віталій Шевченко. Похорон – у п‘ятницю, 21 вересня. Прощання – 11:00-12:00, Спілка письменників України (вул. Банкова 2). Панахида і поховання – 13:00, Вознесенська церква, Байкове кладовище.

Опубліковано Bohdana Shevchenko Четвер, 20 вересня 2018 р.

Віталій Шевченко почав кар'єру як журналіст, займався самвидавом у 70-80-і роки. Перебував під наглядом КДБ. Після початку національно-демократичного відродження України в 90-х займався політичної діяльністю, був депутатом II, III та IV скликань, а в період від 2005 до 2009 року працював керівником Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. Його неодноразово називали однією з найвпливовіших осіб України.

Нагадаємо, 17 вересня померла уповноважена Кабміну з прав людей з інвалідністю Раїса Панасюк.

Повʼязані теми:

Наступна публікація