Помста курячим послідом і пригощання наркотиками: як у Дніпрі минають будні патрульних

Помста курячим послідом і пригощання наркотиками: як у Дніпрі минають будні патрульних

Фото: УНІАН

Правоохоронцям доводиться розбиратися з доволі курйозними випадками.

Патрульні Дніпропетровської області розповіли про курйозні випадки та дивакуваті виклики, які отримують від городян впродовж робочого дня. Правоохоронцям доводиться розбиратися з доволі незвичними випадками.

Про це в соцмережі розповіла пресслужба патрульної поліції Дніпропетровської області. 

Так днями патрульних викликали до одного з будинків на вулиці Романа Шухевича. Як виявилося, його мешканці скаржилися на сусідку, яка розкидала в під‘їзді та біля квартир пташиний послід.

"Патрульні поспілкувалися з жінкою, яку звинувачували у таких діях. Та підтвердила, що саме вона розкидала послід, оскільки, за її словами, сусіди годують птахів, проте за ними не прибирають. На жінку патрульні склали протокол за ст.173 (дрібне хуліганство) КУпАП", - розповідають правоохоронці.

На вулиці Карагандинській до патрульного екіпажу підійшов невідомий і запропонував поліцейським разом "покурити коноплю". Чоловік мав ознаки наркотичного сп'яніння. Він показав інспекторам згорток, в якому були наркотики. 

"35-річний мешканець Дніпра образився, коли патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, та доставили його до Самарського відділку поліції", - повідомили в пресслужбі патрульної поліції.

Нагадаємо, що у Дніпрі 83-річний дідусь став жертвою шахраїв. Літній чоловік віддав зловмисницям понад 100 тисяч гривень зі своєї схованки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація