"Попелюшка" з сюрпризом у туфельці: жінка намагалася перетнути кордон із наркотиками у босоніжках (фото)

"Попелюшка" з сюрпризом у туфельці: жінка намагалася перетнути кордон із наркотиками у босоніжках (фото)

Фото: Харківська митниця

Громадянка України розіграла казковий сюжет у пункті пропуску.

У Харківській області на кордоні з Росією у пункті пропуску "Гоптівка" прикордонники затримали жінку, яка намагалася провезти до України наркотики, заховані в босоніжках.

Про це повідомляє пресслужба Харківської митниці у Facebook.

Зазначається, що порушниця їхала з України в бік Росії і перетинала пункт пропуску пішки. Жінка повідомила митникам, що не має заборонених речовин.

Втім, під час огляду особистих речей в її взуття виявили поліетиленовий згорток з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору. Вона сховала 33,68 г конопель в босоніжках.

"Харківські митники виявили на "Гоптівці" "Попелюшку "з сюрпризом в туфельці. Казковий сюжет розіграла жінка, громадянка України. Тільки в реальному часі замість кришталевої туфельки - босоніжка, в якій мандрівниця сховала згорток із забороненою речовиною", - йдеться в повідомленні.
 
Наркотики вилучили, і тепер жінці загрожує як мінімум штраф за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України ( "Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю").

Як повідомлялося, на Закарпатті днями за 300 метрів від кордону наряд працівників ДПСУ зупинив чоловіка для перевірки документів. Але останній вирішив перевірити, як прикордонники бігають і почав від них тікати, проте чоловіка затримали.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація