Популярна мережа гіпермаркетів продає щоденники з картою України без Криму

Популярна мережа гіпермаркетів продає щоденники з картою України без Криму

Скандальний товар не вперше з'являється на полицях магазину.

У Києві в мережі гіпермаркетів Metro продають щоденники для школярів із картою без анексованого півострова Крим.

Відповідну світлину 11 серпня поширив дописувач Facebook.

Чоловік написав, що це не перший подібний інцидент з цим магазином. Так, майже місяць тому він уперше побачив на полицях цього супермаркету щоденники, на яких зображена неповна Україна. Тоді в Metro повідомили, що дійсно до продажу надійшла частина продукції з помилкою. Співробітники перепросили і заявили, що всі щоденники вилучені з продажу, а винних покарано.

"Папірус" відписав що й так знав про цю прикрість і затребував їх у дистриб’юторів для подальшої утилізації. Так, чому ж сьогодні я знов бачив їх на тих самих полицях у продажу? Адміністратора не було, консультанти розводили руками... довелось купити, аби в базі ви бачили який саме товар і коли приніс вам дохід", - йдеться в повідомленні.

Привіт любі METRO Cash & Carry Ukraine та Папірус Майже місяць тому я вперше побачив у продажу такі цікаві щоденники на...

Опубликовано Volodymyr Birulia Воскресенье, 11 августа 2019 г.

Нагадаємо, раніше російський телеканал "Дождь" оприлюднив карту України без анексованого Росією півострова Крим та частини окупованих територій Донецької і Луганської областей. На мапі також замість Кіровоградської області була вказана "Кривоградская".

Повʼязані теми:

Наступна публікація