Порошенко анонсував передання ЗСУ 200 одиниць озброєння та техніки, в тому числі - 62 танків

Порошенко анонсував передання ЗСУ 200 одиниць озброєння та техніки, в тому числі - 62 танків

Фото: Сайт президента України

Глава держави заявив, що найвища честь для нього від імені українського народу висловити щиру вдячність усім військовослужбовцям за героїзм.

Президент України Петро Порошенко анонсував передання ЗСУ чергових 200 одиниць озброєння та техніки, в тому числі 62 танків.

Про це Порошенко повідомив під час урочистого ритуалу складання клятви вихованцями Київського військового ліцею імені Івана Богуна на Софійській площі у Києві, пише УНІАН.

«Прямо звідси я вирушаю у війська, щоб передати чергову партію зброї та техніки – 200 одиниць, серед них 62 танки», - сказав він.

Глава держави також додав, що найвища честь для нього від імені українського народу висловити щиру вдячність усім військовослужбовцям за героїзм і мужність, самопожертву і звитягу, патріотизм і вірність присязі.

Нагадаємо, сьогодні, 14 жовтня, християни відзначають одне із 12 найбільших церковних свят року - Покрову Пресвятої Богородиці. Пресвята Богородиця вважається покровителькою українських козаків, тому з 1999 року в Україні 14 жовтня відзначається День українського козацтва, а також вважається річницею заснування у 1942 році Української повстанської армії. Окрім того, від 2015 року, згідно з указом президента, 14 жовтня українці відзначають День захисника України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація