Порошенко готовий провести дебати із Зеленським 14 та 19 квітня – голова БПП

Порошенко готовий провести дебати із Зеленським 14 та 19 квітня – голова БПП

Петро Порошенко також закликав Зеленського пройти перевірку на наркотики в добровільній антидопінгової асоціації.

Президент України Петро Порошенко готовий зустрітися на дебатах з опонентом у другому турі виборів Володимиром Зеленським як 14, так і 19 квітня.

Про це під час Погоджувальної ради голів фракцій і членів груп сказав голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов, передає Еспресо.TV.

Голова фракції Порошенка наголосив, що президент не лише чекає на Володимира Зеленського на дебатах, а й закликає його пройти перевірку на наркотики в добровільній антидопінгової асоціації VADA.

"Уявіть, що наказ про запуск ракет буде віддавати людина під впливом наркотиків. І як до нього ставитимуться на міжнародних переговорах, знаючи, що їх візаві під впливом наркотиків", - сказав Герасимов.

Напередодні Порошенко закликав Зеленського прийти на дебати 14 квітня на НСК "Олімпійський", після цього  під час записаного відеоролика Володимир Зеленський сказав, що дебати мають відбутися 19 квітня.

Нагадаємо, 31 березня відбувся перший тур президентських виборів. Ввечері стали відомі результати екзит-полів - згідно з ними, найбільше голосів набрали Володимир Зеленський та Петро Порошенко. 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила на теледебати обох кандидатів у президенти. Спочатку команда Зеленського відмовилася від пропозиції. Українці почали ширити у соцмережах хештег #хочубачитидебати. 

Увечері 3 квітня кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський викликав чинного президента Петра Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський" і висунув низку умов. У ніч проти 4 квітня Петро Порошенко заявив, що готовий дебатувати на стадіоні зі своїм суперником у другому турі виборів президента. Нещодавно Зеленський опублікував чергове відеозвернення, у якому запросив Юлію Тимошенко стати арбітром зустрічі кандидатів. 

Детальніше у нашій інтерактивній хроніці: 

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація