Порошенко нагородив львівську патрульну, яку поранив в живіт учасник ДТП

Порошенко нагородив львівську патрульну, яку поранив в живіт учасник ДТП

Фото: Сайт президента України

Порушника було затримано.

Президент Петро Порошенко вручив високі державні нагороди двом львівським поліцейським.

Про це йдеться на сайті глави держави.

За особисту мужність, виявлену у боротьбі зі злочинністю,  зразкове  виконання  службового обов’язку орденом «За мужність» ІІІ ступеня відзначено старшого інспектора управління патрульної поліції старшого лейтенанта поліції Тетяну Сороку та інспектора управління патрульної поліції у Львівській області лейтенанта поліції Павла Хрупу.

Львів’яни здають кров для порятунку поліцейської, на яку напали під час оформлення ДТП

Львів’яни здають кров для порятунку поліцейської, на яку напали під час оформлення ДТП

«Думаю, що дуже важливо, коли ми підтримуємо і нагороджуємо не лише наших воїнів-героїв, які боронять нашу державу від російської агресії, а й героїв, які забезпечують мир, спокій і порядок на вулицях наших міст», - наголосив глава держави.

Нагадаємо, що 13 травня 2018 року у Львові сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Lexus RX 350 та Skoda Octavia. На місце події прибув екіпаж старшого лейтенанта поліції Тетяни Сороки та лейтенанта поліції Павла Хрупи. В ході оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення водій Skoda Octavia почав вести себе неадекватно та намагався втекти з місця події. Старший лейтенант поліції Сорока наздогнала порушника та намагалася затримати. Під час затримання правопорушник наніс старшому лейтенанту удар ножем в область живота.

В цей час, оцінивши ситуацію, лейтенант поліції Павло Хрупа попередив правопорушника про можливість застосування вогнепальної зброї. Зловмисник на попередження не відреагував та продовжував напад на Тетяну Сороку. Для відбиття нападу на поліцейського та затримання правопорушника лейтенант поліції Павло Хрупа застосував табельну вогнепальну зброю, здійснивши два постріли, внаслідок чого зловмисник отримав поранення правої ноги. Пізніше порушника було затримано.

Повʼязані теми:

Наступна публікація