Порошенко назвав плацдарм для виходу українського виробника на ринки ЄС

Порошенко назвав плацдарм для виходу українського виробника на ринки ЄС

Фото: Сайт президента України

За словами Порошенка, в Україні значно покращився інвестиційний клімат.

Президент України Петро Поршенко під час другого українсько-литовського форуму назвав Литву плацдармом для проникнення українського виробника на ринки ЄС. Про це повідомляє прес-служба адміністрації президента.

За словами глави держави, Європейський Союз займає перше місце в товарообізі України і становить більше 45%.

"Це ще мало. Литва може і має бути тим плацдармом проникнення на європейський ринок українського виробника. Ми добре розуміємо, знаємо можливості та традиції один одного, ми довіряємо один одному і маємо унікальну синергію розвитку нашого бізнесу", - сказав Порошенко.

Також президент під час зустрічі закликав литовських підприємців інвестувати в Україну. Порошенко наголосив, що в Україні значно знизився рівень інфляції, крім того відновлено приріст ВВП, стабілізовано курс національної валюти та покращився макроекономічний клімат. Також президент зазначив, що нині проводиться важлива судова реформа, яка забезпечить громадян та інвесторів справедливим правосуддям.

Нагадаємо, Європейська Рада, яка збереться на засідання 15-16 грудня у Брюсселі, обговорить питання ратифікації Нідерландами угоди про асоціацію ЄС-Україна. В рамках соціально-економічного розділу саміту планується обговорити інвестиції та стратегію єдиного ринку ЄС.

Канада планує інвестувати 20 мільйонів доларів в розвиток молочного бізнесу

Канада планує інвестувати 20 мільйонів доларів в розвиток молочного бізнесу

Повʼязані теми:

Наступна публікація