Порошенко прогнозує ухвалення закону про нацбезпеку до саміту НАТО

Порошенко прогнозує ухвалення закону про нацбезпеку до саміту НАТО

Фото: Офіс президента України

Документ підписаний в першому читанні 5 квітня.

Президент України Петро Порошенко сподівається, що Верховна Рада ухвалить закон про національну безпеку до саміту НАТО, який відбудеться 11-12 липня 2018 року.

"Дуже сподіваюся, що до саміту НАТО ми зможемо представити вже проголосований і підписаний закон", - сказав президент на засіданні активу Хмельницької області в суботу.

Документ передбачає, що фундаментальними національними інтересами є інтеграція України в європейський політичний, економічний, правовий простір, набуття членства в ЄС та НАТО.

"Я впевнений в тому, що коли ми об'єднані, все у нас буде добре - і до Європи повернемося, і в НАТО вступимо. Причому двері відкриті ще з 2008 року. Нам потрібно зробити внутрішню роботу", - зазначив Порошенко.

Верховна Рада затвердила законопроект про національну безпеку в першому читанні 5 квітня.

Раніше президент заявив про запуск нової системи державної політики реабілітації українських воїнів. Глава української держави підписав документ під час церемонії закриття Національних змагань "Ігри Нескорених-2018". "Ми запускаємо нову систему державної політики реабілітації українських воїнів", - заявив Порошенко. 

Генсек НАТО заявив, що сподівається на діалог із Кремлем

Генсек НАТО заявив, що сподівається на діалог із Кремлем

Повʼязані теми:

Наступна публікація