Порошенко розповів про перспективи зниження плати за роумінг між Україною та ЄС

Порошенко розповів про перспективи зниження плати за роумінг між Україною та ЄС

Фото: pixabay.com

За словами Порошенка, підтримка з боку ЄС відкриває простір для безмежних можливостей практично у кожному секторі двосторонніх відносин.

Президент України Петро Порошенко розповів про перспективи для України у питання інтеграції до спільного цифрового ринку ЄС.

Про це Порошенко заявив на спільній прес-конференції з президентом Європейської Ради Дональдом Туском та президентом Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером, передає прес-служба глави держави.

"Великі перспективи відкриваються перед Україною у питанні інтеграції України до Спільного цифрового ринку ЄС. Сьогодні ми про це говорили. Ми наполягаємо і на інших проектах, які є надзвичайно амбіційними і дуже дякую за їх підтримку з боку наших партнерів", - підкреслив президент.

Він наголосив на перспективності створення умов для поступового зниження плати за роумінг для мобільних дзвінків і передачі даних між Україною та країнами ЄС.

"Наполягаю на тому, що дуже важливим є розширення міжлюдських контактів між громадянами України та держав-членів ЄС, створення єдиного європейського комунікаційного простору", - сказав Порошенко.

У столиці стартує 19 саміт Україна-ЄС під головуванням Порошенка

У столиці стартує 19 саміт Україна-ЄС під головуванням Порошенка

За його словами, Угода про асоціацію у поєднанні з європейськими прагненнями України є сьогодні надзвичайно важливою і підтримка з боку ЄС відкриває простір для безмежних можливостей практично у кожному секторі двосторонніх відносин.

Президент також зауважив, що є можливість вивчити питання забезпечення права молодих українських громадян навчатися у вищих навчальних закладах Європейського Союзу на тих самих умовах, на яких навчаються громадяни Європейського Союзу.

Нагадаємо, очільник Європейської ради Дональд Туск вручив президенту України Петру Порошенку документ про остаточне затвердження Асоціації між Україною та Євросоюзом

Повʼязані теми:

Наступна публікація