Порошенко таємно присвоїв звання генерал-полковника заступнику глави СБУ Демчині - ЦПК

Порошенко таємно присвоїв звання генерал-полковника заступнику глави СБУ Демчині - ЦПК

Фото: УНІАН

Про це дізналися в Центрі протидії корупції від джерел в АП.

Президент Петро Порошенко таємно присвоїв звання генерал-полковника першому заступнику глави СБУ Павлу Демчині.

Про це повідомив голова ГО "Центр протидії корупції" Віталій Шабунін у Facebook.

"Таємним указом Порошенко присвоїв генерал-полковника Павлу Демчині – головному "борцю" СБУ з корупцією. Точно на парламентських виборах переможе", - написав він.

Таємним указом Порошенко присвоїв звання генерал-полковника Павлу Демчині - головному СБУшному "борцю" з корупцією http://bit.ly/2E5gUbs. Точно на парламентських виборах переможе.

Опубліковано Vitaliy Shabunin Неділя, 12 травня 2019 р.

Як пише "Українська правда", в коментарі виданню Шабунін додав, що отримав таку інформацію від джерел в Адміністрації президента ще 7 травня.

В прес-службі СБУ за підтвердженням або спостуванням цієї інформації ТСН.ua порекомендували звернутися до Адміністрації Президента. Там на запит поки що жодної відповіді не надали.

Нагадаємо, раніше НАБУ підготувало підозру Демчині в можливому незаконному збагаченні – слідство встановило, що протягом майже двох років високопосадовець СБУ набув у спільну власність активи та здійснив витрати на 6,4 млн грн, хоча сукупний дохід службовця разом з родиною за цей період становив 2,6 млн грн. 

Як повідомлялося, в останні тижні свого президентства Порошенко почав нагороджувати і роздавати звання своїм наближеним. Зокрема, він нагородив орденом "За заслуги" І ступеня екс-нардепа від "Партії регіонів" і скандального забудовника Ігоря Лисова, орденом "За заслуги" ІІІ ступеня свого прес-секретаря Святослава Цеголка, а також присвоїв главі СБУ Василю Грицаку звання "Герой України" та удостоїв його ордена "Золота Зірка".

Повʼязані теми:

Наступна публікація