Портнов прокоментував звинувачення Порошенка у спробі рейдерського захоплення телеканалу "Прямий"

Портнов прокоментував звинувачення Порошенка у спробі рейдерського захоплення телеканалу "Прямий"

Фото: УНІАН

Колишній глава адміністрації Януковича заперечує свою причетність.

Колишній заступник голови Адміністрації президента-втікача Віктора Януковича Андрій Портнов заперечує, що він стоїть за "захопленням" телеканалу "Прямий" та розповів про заяву до ДБР.

Про це він повідомив в коментарі телеканалу "112 Україна".

Портнов переконує, що Петро Порошенко підмінює поняття і ніякого рейдерського захоплення не було. В заяві, за його словами, в заяві йдеться лише про те, як продавали канал.

"Йдеться про те, що Порошенко колись, перебуваючи у "Партії регіонів", працюючи в уряді Азарова-Януковича, увійшов у змову із заступником Януковича у фракції Макеєнком – і провів із ним угоду, оформивши на нього як на підставну особу акції телеканалу "Тоніс", який потім був перейменований на телеканал "Прямий. Ця компанія оформлена на кіпрський офшор – і моя заява стосується лише того, де, коли і за яких обставин фігуранти один одному це продали, чому не на території України, чому вони не заплатили податки, де вони взяли гроші, і чому сума угоди в сотні разів менша, ніж це оцінюють експерти", – розповів Портнов.

Нагадаємо, Петро Порошенко заявив, що заступник глави Адміністрації президента часів Януковича Андрій Портнов намагається захопити телеканал "Прямий" та за його заявою ДБР протягом трьох місяців "тероризувало журналістів каналу". Своєю чергою керівник Державного бюро розслідувань Роман Труба зазначив, що немає жодного провадження, яке б стосувалося діяльності телеканалу "Прямий".

У Держбюро очікують візиту Порошенка для допиту в справі телеканалу "Прямий"

У Держбюро очікують візиту Порошенка для допиту в справі телеканалу "Прямий"

Повʼязані теми:

Наступна публікація