Пошук зниклих на Канівському водосховищі рибалок зупинено до ранку

Пошук зниклих на Канівському водосховищі рибалок зупинено до ранку

Фото: ТСН

Поки жодних слідів чоловіка та його 12-річного сина не виявлено.

Рятувальники та рідні зниклих на Канівському водосховищі рибалок просять допомоги можливих свідків. Другий день пошуків з вертольота над водою і пошукових груп на березі не дав результатів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Наразі пошуки призупинили до наступного ранку. На воді, як і раніше, пошуки провадити неможливо через високі хвилі. У неділю зникли 12-річний хлопчик Денис та його батько Олег, які вирушили на власному човні рибалити. Рідні передають ТСН їхні фотографії в надії, що хтось бачив цих людей. "Він виходив на воду в брюках камуфляжних, на ньому була куртка чорна. На онуку рятувальний помаранчевий жилет, з ними був той жилет", - розповів дідусь зниклого хлопчика.

В акваторії Канівського водосховища триває рятувальна операція двох рибалок

В акваторії Канівського водосховища триває рятувальна операція двох рибалок

Рятувальникам важливо зрозуміти, куди саме попливли батько з сином, аби звузити територію пошуку. Гвинтокрил облітає водойму вже вдруге, а це майже 700 квадратних кілометрів, і поки що відомо тільки відправну точку човна, яка знаходиться поблизу дамби Переяслав-Хмельницького. Звідти батько з сином відчалили в неділю вранці, а вже по обіді рідні втратили з ними зв'язок. "Шукали, але дуже складно, ви дивіться шторм який, куди на воду виходити в таку погоду, в такий вітер! Це ж сусід, ми ж з ним і мали вийти на воду, тільки я відмовився, в дитини хрестини були. Він оце тільки придбав недавно човна, оце другий раз він на ньому вийшов", - розповів сусід зниклого чоловіка.

Як повідомлялося, 26 листопада до чергової зміни надійшов дзвінок. Чоловік повідомив, що його син та онук ще вранці на власному пластиковому човні з двигуном вирушили на рибалку та вже о 13 годині з ними був втрачений зв’язок. Певний час зниклих шукали родичі за допомогою інших рибалок на човні. А вже згодом було вирішено викликати ДСНС.

Кореспондент ТСН Оксана Муляр

Повʼязані теми:

Наступна публікація