Постраждала у ДТП у Харкові вагітна жінка подивилась відео, на якому її збив Lexus

Постраждала у ДТП у Харкові вагітна жінка подивилась відео, на якому її збив Lexus

Постраждала у ДТП у Харкові вагітна жінка подивилась відео, на якому її збив Lexus

Жанна Власенко

Жанна Власенко нічого не пам'ятає про аварію.

Потерпіла у харківській аварії вагітна Жанна Власенко святкує день народження – їй виповнилось тридцять років, йдеться у ТСН.16:45.

Вона і досі в лікарні, вже при тямі і виношує своє довгоочікуване дитя. ТСН зустрілась із чоловіком потерпілої. Володимир сьогодні прийшов до лікарні з тортом і цукерками. 30-річчя дружини Жанни зустрінуть сьогодні  скромно.

"Ми перенесемо день народження, тому що вона не хоче тут святкувати в лікарні, як будь-яка нормальна людина", - каже чоловік Володимир Жолудь.

Лише тиждень, як Жанну вивели із штучної коми. Лікарі таким чином рятували життя ще ненародженої дитини. Володимир каже, тепер все добре і їхня донечка в порядку.

"Нормально, вчора пустувала трохи, пульс був великий, в цілому дитина добре. Тут дуже сильно стежать, приходять кожен день, міряють пульс, УЗД роблять", - ділиться Володимир.

Родина вагітної Жанни Власенко, яка постраждала від наїзду "Лексуса", буде позиватися до суду

Родина вагітної Жанни Власенко, яка постраждала від наїзду "Лексуса", буде позиватися до суду

У палату до  Жанни сьогодні не пускають нікого, окрім рідних - два дні тому у неї була температура, лікарі бояться інфекції. Про ту аварію вагітна жінка нічого не пам'ятає.

Володимир каже - дружина бачила те відео, коли Lexus влітає і в неї. Та емоцій немає, бо немає спогадів. Сама Жанна погодилася поговорити з ТСН телефоном - лише кілька речень. Вона вражена допомогою усіх людей.

"Мені тільки сьогодні, наприклад, дозволили вставати. Уявіть, ось так місяць лежати і не можна вставати! Через цю ситуацію єдиний плюс - це те, що я дізналася, що в світі багато хороших людей. Єдине, що мене тішить", - ділиться Жанна.

Зараз родина Жанни шукає адвоката - позиватиметься до винуватця аварії. Володимир каже, що в першу чергу хоче справедливості.

"Злість в мені говорить - винна Зайцева. Але є прокуратура, є рішення суду. Може двадцять, може п'ятнадцять, десять років (ув'язнення) – замало", - впевнений чоловік.

Другий учасник аварії Геннадій Дронов завтра в апеляції оскаржуватиме своє тримання під вартою. У поліції ж відмовляються коментувати перебіг слідства. Як стало відомо ТСН, вже завтра відбудеться третій слідчий експеримент на місці ДТП - у ньому має взяти участь водій Touareg. А от чи залучать до слідчих дій арештовану Олену Зайцеву, не повідомляється.

Нагадаємо, кривава аварія сталася 18 жовтня у Харкові. Тоді автомобіль Lexus, за кермом якого була Олена Зайцева, врізався у Volkswagen, після чого протаранив натовп. П`ятеро людей загинули на місці, ще шістьох забрали до лікарні у тяжкому стані. 26 жовтня стало відомо, що на лікарняному ліжку померла ще одна дівчина, Діана Берченко, якій було лише 20 років.

Зайцевій було призначено два місяці ув`язнення без права на внесення застави. Її родина оприлюднила звернення до сімей усіх постраждалих та загиблих, у якому попросила пробачення за доньку та запропонувала усім причетним матеріальну допомогу. 

Пізніше під варту було взято Геннадія Дронова - другого учасника ДТП. Підозру йому оголосили після низки експертиз. Слідчі заявили, що водій Volkswagen Touareg поїхав на жовтий колір світлофора, що могло стати однією з причин зіткнення. 

Кореспондент ТСН Мар'я Уманська 

Повʼязані теми:

Наступна публікація