Постраждалий 9 травня в Дніпрі АТОвець лежить у лікарні з ЧМТ і переломом носа

Постраждалий 9 травня в Дніпрі АТОвець лежить у лікарні з ЧМТ і переломом носа

Чоловік розповів, як співдіяли поліція та "тітушки".

За підсумками подій 9 травня в Дніпрі на лікарняному ліжку опинився ветеран АТО Володимир Мазур. У чоловіка діагностували черепно-мозкову травму, перелом носа та ушкодження ока, яким він і без того не бачить після поранення в Іловайському котлі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Колишній військовий каже, що уявити не міг сценарій, за котрим постраждає в мирному місті. "Нас настільки небагато проти працівників поліції було, що вони нас зім'яли, почали бити під тим деревом. Одразу по команді, чітко, появляються ці люди і починають теж додавати", - розповів постраждалий.

Міністр МВС різко відреагував на бездіяльність поліції під час бійок 9 травня

Міністр МВС різко відреагував на бездіяльність поліції під час бійок 9 травня

Він просить не спекулювати на подіях Другої світової війни, в якій воював його дід і помер передчасно через отримане поранення.

Як уже повідомлялося, у Мережі оприлюднили прізвища шістьох активістів спортивної зовнішності, які 9 травня були учасниками сутичок у Дніпрі. 10 травня очільник МВС Арсен Аваков підписав наказ про звільнення з посад начальника управління поліції Дніпропетровської області генерала Ігоря Репешка, начальника міського управління поліції Дніпра полковника Андрія Бідила й відповідних заступників щодо забезпечення громадської безпеки.

Кореспондент ТСН Ольга Павловська

Повʼязані теми:

Наступна публікація