Постраждалий на Майдані Соболєв бив поліцейського і намагався зірвати з нього шолом – ЗМІ

Постраждалий на Майдані Соболєв бив поліцейського і намагався зірвати з нього шолом – ЗМІ

Фото: ТСН.ua

Інцидент стався під час сутичок між мітингувальниками і поліцейськими.

Народний депутат України Єгор Соболєв, який постраждав під час акції протесту на Майдані, вдарив поліцейського і намагався зірвати з нього шолом.

Про це повідомляє "Українська правда" із посиланням на Громадське.

Інцидент стався після затримання кількох мітингувальників, у тому числі керівника ОУН Миколи Коханівського.

"Нардеп Єгор Соболєв та нардеп Семен Семенченко намагалися прорватися з боку Майдана на Європейську площу, де і затримали учасників акції. При цьому Соболєв бив поліцейського та намагався зірвати з нього шолом", - йдеться у повідомленні.

Медики Червоного Хреста, які чергували на Майдані, повідомили про десятьох поранених, у тому числі одного із черепно-мозковою травмою. Про це повідомляє Громадське.

Керівник поліції Києва Андрій Крищенко заявив, що під час сутичок один поліцейський отримав серйозні травми. П'ятеро людей затримано.

Учасники блокади ОРДЛО намагалися заблокувати Адміністрацію президента

Учасники блокади ОРДЛО намагалися заблокувати Адміністрацію президента

Нагадаємо, у неділю, 19 лютого, біля Стели Незалежності на Майдані в Києві відбулася акція, організована ОУН та бійцями добровольчих батальйонів — так зване Віче на підтримку блокади торгівлі з непідконтрольними територіями Донбасу. Потім вони ходою вирушили до Адміністрації президента з вимогою прийняти закон про окуповані території.

У Києві посилили заходи безпеки. 6,5 тисячі правоохоронців залучили у зв'язку із масовими заходами, присвяченими третій річниці Революції гідності та вшануванню пам'яті загиблих Героїв Небесної сотні. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація