Потепління на Заході та сніг на Сході. Синоптики розповіли, якою буде погода в останні дні зими

Потепління на Заході та сніг на Сході. Синоптики розповіли, якою буде погода в останні дні зими

Фото: Associated Press

Наступного тижня в Україні триматиметься переважно плюсова температура.

Протягом останніх днів зими в Україні буде переважно плюсова температура, однак на Заході прогнозують сонце та невеликі опади у вигляді дощу, а на Сході ще йтиме сніг.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

На початку тижня, 25 лютого, порівняно з вихідними, очікується незначне підвищення температури. Вночі  стовпчики термометрів покажуть 0-5° морозу, вдень до 2-7° тепла. Лише на Сході країни і в Карпатах вночі 4-9° морозу, вдень близько 0°. На всій території України опадів не очікується.

Мокрий сніг та дощ слід чекати у східних областях 26 лютого, на Заході ж пройдуть дощі. Температура повітря вночі від 3° морозу до 3° тепла; вдень 0-6° вище нуля. Приблизно така ж погода втримається  27 лютого.

В останній день зими синоптики прогнозують початок чергового потепління. Температура вночі від 5° морозу до 2° тепла. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до 1-8°, на заході до 11° тепла.

Нагадаємо, що метеорологи попередили про повернення морозів та погіршення погоди на вихідних. На Заході прогнозують мінус 1 до мінус 4, На Півночі, Півдні, Сході та у Центрі буде до 7 градусів морозу. А вже в понеділок почнеться потепління до 1-2 градусів тепла

З північного заходу на Україну суне негода

З північного заходу на Україну суне негода

Повʼязані теми:

Наступна публікація