В Ужгороді експрацівник ДФС на BMW влетів у "швидку": з'явились подробиці аварії

В Ужгороді експрацівник ДФС на BMW влетів у "швидку": з'явились подробиці аварії

Фото: Facebook/Виталий Глагола

Травм зазнали усі учасники ДТП.

В ніч на п’ятницю, 17 липня, в Ужгороді на вулиці Собранецькій чорна BMW влетіла в автомобіль "швидкої", що у цей час виїздив із станції на виклик. Врезультаті зіткнення п’ятьох осіб травмовано.

Як повідомив місцевий журналіст Віталій Глагола у своєму "Телеграм"- каналі, уся бригада "швидкої" отримала травми. У фельдшера – перелом правої гомілки зі зміщенням, у лікарки – струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, забій лівої половини грудної клітки, тупа травма черева, у санітара теж струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма. У водій "швидкої" – перелом шостого та сьомого ребер зліва, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

"За кермом BMW перебував експрацівник внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби Сергій Бенца. Із березня 2020 року працює в Ужгородській РДА. Він зять ексзаступника начальника УДАІ УМВС України у Закарпатській області Василя Бокоча. У водія BMW – перелом шийки лівого стегна", – повідомив Віталій Глагола.

 

 

Наразі у пресслужбі поліції Закарпатської області ім'я водія BMW не розголошують. Лише зазначили, що це 35-річний мешканець Ужгорода.

"Він виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем екстреної медичної допомоги FORD Transit, який виїжджав з другорядної дороги на головну. За кермом "швидкої" перебував 40-річний житель Ужгорода. В салоні авто також перебували троє пасажирів: двоє чоловіків віком 53 років та 58-річна жінка", – розповіли у поліції.

Також у пресслужбі додали, що потерпілих госпіталізовано, за попередніми даними, загроз їхньому життю немає.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). У справі триває слідство.

Нагадаємо, вчора у Києві, 16 липня, на проспекті Валерія Лобановського, 82, зіштовхнулися одразу п'ять автівок.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація