Повалені 120 дерев та знеструмлені населені пункти: що негода залишила після себе у Миколаєві

Наразі тривають аварійно-відновлювальні роботи, залучаються всі відповідні комунальні служби.

У Миколаєві 12-13 жовтня внаслідок шквального вітру обвалилися 120 дерев.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, зокрема, зафіксовано близько 50 випадків падіння дерев на лінії електропередач, житлові будинки, легкові автомобілі та дорогу.

Протягом двох днів внаслідок переміщення циклону, на території м. Миколаєва та Миколаївської області тривали зливні та поривчастий вітер.

"Станом на 06:00, 13 жовтня, внаслідок ускладнення погодних умов відключені від електропостачання 26 фідерів, 391 ТП, 53 населених пункти, з них 11 частково у 9 районах області та м. Миколаєві. Знеструмлено 30 автоматичних телефонних станцій. Без електрозв'язку залишається 30 населених пунктів області", - йдеться у повідомленні.

Наразі тривають аварійно-відновлювальні роботи, залучаються всі відповідні комунальні служби, а також підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Нагадаємо, Одещину накрила негода – потужний вітер ламає дерева, які обривають електродроти, та валить спецтехніку. Як стало відомо, у декількох районах повалені дерева впали на автомобілі. Станом на 12:00, за даними Одеської міськради, ураган повалив 35 дерев і 27 гілок. Приблизно о 12.30 на вулиці Космонавтів з'явилася перша жертва негоди. 79-річну жінку на смерть придавило деревом. Подружня пара йшла вулицею, коли на них впала масивна тополя. Від отриманих травм пенсіонерка загинула на місці, її чоловік вижив, проте перебуває у шоковому стані. Пізніше стало відомо про ще одного загиблого - 45річного чоловіка, який загинув внаслідок падіння дерева.

Повʼязані теми:

Наступна публікація