Повернення скандального пастора: Сандей Аделаджа проводить таємні зустрічі з прихильниками у Києві

Повернення скандального пастора: Сандей Аделаджа проводить таємні зустрічі з прихильниками у Києві

Фото: УНІАН

Потрапити на зустріч до проповідника можна лише записавшись через інтернет.

Звинувачений у розпусті пастор Сандей Аделаджа, чиє ім'я також пов'язують із фінансовою аферою King's Capital, збирає армію нових прихильників.

Про це йдеться у сюжеті програми "Гроші".

На сторінці Посольства Божого у соцмережі з'явилось різдвяне оголошення, на якому пастор у білосніжному піджаку кличе на спілкування з ним, хоча нещодавно на зібранні протестантських єпископів Сандея вигнали з церкви та взагалі заборонили йому служити.

Проте тепер він вжив особливих заходів безпеки – щоб потрапити на зустріч, необхідно заповнити спеціальну анкету, де вказати пастора, який тебе особисто знає. До будівлі людей пускає охоронець за списками. У приміщенні встановлені монітори, за якими айтівці забезпечують пряму трансляцію зібрання в інтернет.

Сандей Аделаджа не схожий на людину, яка очікує судового вироку, він постійно жартує.

"Як це не дивно, саме зараз за моїми справах в судах все стало рухатися. І те, що я не міг пробити 8 років, суддя сам починає говорити, що це все липове", - розповів Сандей.

Незважаючи на те, що проти пастора відкрито низку кримінальних проваджень, одне з яких нараховує понад 3000 потерпілих, а ще одне – 618, зухвалий проповідник знову збирає своїх прихильників, щоб дурити голови людям.

Після афери з фінансовою пірамідою, після якої сотні людей втратили все, що мали, а дехто навіть звів рахунки з життям, 35 жінок із посольства Божого поскаржилися протестантським єпископам, що їх зваблював пастор Сандей. Саме за це, а не за фінансові оборудки, його і вигнали з церкви.

Одеська вірянка Рівка Ткаченко виклала в YouTube запис розмови з однією з 35 жінок, яких Сандей регулярно змушував займатися з ним сексом. Посольство Боже фактично перетворилося на будинок розпусти, де десятки жінок обслуговували пастора, який запевняв жінок, що "домовився з Богом".

"Бог сказав мені, що ти будеш моєю коханкою", - цитують колишні парафіянки Аделаджі його слова.

Сандей Аделаджа повертається – скандальний пастор збирає армію нових прихожан

Сандей Аделаджа повертається – скандальний пастор збирає армію нових прихожан

Повʼязані теми:

Наступна публікація