Повернувся додому і знепритомнів: у Дніпрі 8-класник потрапив до лікарні з алкогольним отруєнням

Повернувся додому і знепритомнів: у Дніпрі 8-класник потрапив до лікарні з алкогольним отруєнням

Фото: Associated Press

Мама хлопчика бачила його стан, але спочатку не надала уваги.

У Дніпрі в реанімаційне відділення 6-ї дитячої лікарні потрапив 8-класник. У підлітка діагностували гостре отруєння алкоголем.

Про це повідомляє "Наше місто".

Зі слів матері хлопця, вона перебувала вдома і "культурно відпочивала", споживаючі спиртні напої. Її син кілька разів за цей час йшов і повертався додому і був у стані алкогольного сп'яніння. Втім, жінка значення цьому не надала.

Після опівночі хлопець знову прийшов додому. Цього разу вже з різаними ранами передпліччя. Матері сказав, що поранився випадково. Потім знову відправився на вулицю і повернувся вже о 3:30. На порозі знепритомнів, і жінка викликала швидку допомогу.

Пояснити свої вчинки в стадії алкогольного сп'яніння, школяр не зміг. За попередньою версією, рани він собі завдав сам, бо мав намір скоїти суїцид.

Відносно матері складено протокол по ст. 184 ч.3 КУпАП "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків у вихованні дітей".

Нагадаємо, що у Нетішині Хмельницької області 12-річний хлопець через отруєння алкоголем потрапив до реанімації. Поліція розшукала та покарала жінку, котра продала дитині пиво.

Повʼязані теми:

Наступна публікація