Поїзди зупинили: через страшну негоду на Івано-Франківщині постраждали залізничні колії

Поїзди зупинили: через страшну негоду на Івано-Франківщині постраждали залізничні колії

Поїзди зупинили: через страшну негоду на Івано-Франківщині постраждали залізничні колії

Фото: скриншот з відео

Рух приміських поїздів № 6402/6401 Івано-Франківськ-Ворохта-Івано-Франківськ зупинили.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що в Івано-Франківській області негода пошкодила залізничні колії. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Другу добу працівники транспорту працюють над ліквідацією наслідків повенів у західному регіоні, щоб найшвидше забезпечити рух автошляхами та залізницею.

Пошкоджено залізничну інфраструктуру на перегонах Яремче-Микуличин та Микуличин-Ворохта. Тому відучора було тимчасово зупинено рух приміських поїздів № 6402/6401 Івано-Франківськ-Ворохта-Івано-Франківськ. Роботи з ліквідації наслідків стихії проводить Івано-Франківська дистанція колії.

Наслідки підтоплень на автошляхах ліквідовують Служби доріг разом з підрядниками. Найбільше від повені постраждали дороги Н-09 та Р-24", - повідомив міністр.

Другу добу працівники транспорту працюють над ліквідацією наслідків повенів у західному регіоні, щоб найшвидше забезпечити рух автошляхами та залізницею. Пошкоджено залізничну інфраструктуру на перегонах Яремче-Микуличин та Микуличин-Ворохта. Тому відучора було тимчасово зупинено рух приміських поїздів № 6402/6401 Івано-Франківськ-Ворохта-Івано-Франківськ. Роботи з ліквідації наслідків стихії проводить Івано-Франківська дистанція колії. Наслідки підтоплень на автошляхах ліквідовують Служби доріг разом з підрядниками. Найбільше від повені постраждали дороги Н-09 та Р-24. Роботи не зупиняються ні на хвилину. Ми на зв'язку 24/7. Також Укрпошта через непогоду мала труднощі з доставкою пенсій до окремих районів, але все обов’язково буде традиційно доставлено. Кажуть, що у природи немає поганої погоди, але, як бачите, буває різне. Бережіть себе!

Опубліковано Vladyslav Kryklii Вівторок, 23 червня 2020 р.

За словами Криклія, роботи на місці руйнувань не зупиняються ні на хвилину.

Нагадаємо, інтенсивні опади протягом 22-23 червня призвели до ускладнення паводкової обстановки у Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській та Закарпатській областях. Там залишаються підтопленими 187 населених пунктів та майже 5 тисяч будинків.

Раніше повідомлялося, що у Карпатах через негоду загинуло троє осіб. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація