Пожежа на військовому складі на Донеччині: село відімкнули від газу

Пожежа на військовому складі на Донеччині: село відімкнули від газу

Фото: ГУ Національної поліції в Донецькій області

Небезпеки для жителів керівництво області не бачить.

Пожежа на військовому складі сталася на Донеччині. Зайнялося на околиці села Новоянисоль Нікольського району – за кількадесят кілометрів від лінії розмежування, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

За повідомленням Держслужби з надзвичайних ситуацій, спочатку горіли поля, а о 16:30 вечора вогонь перекинувся на склад зі зброєю. Працівників одразу евакуювали з приміщень, інших подробиць військові не повідомляють – ані про розміри складу, ані про зброю, що на ньому зберігається.

На Донеччині палає військовий склад зі зброєю

На Донеччині палає військовий склад зі зброєю

Нині на місці, окрім пожежників, працюють поліцейські та військові прокурори. За попередньою інформацією, потерпілих від вибухів немає, питання про евакуацію селян поки не стоїть. "Склади боєприпасів знаходяться на околиці населеного пункту, тому на базі місцевої школи поліція розгортає зараз оперативний штаб. Там зараз залишається 500-600 жителів", - каже прес-секретар поліції Донеччини Наталія Шиман.

Голова військово-цивільної адміністрації Донеччині Павло Жебрівський заявив, що село відімкнули від газу, але необхідності для евакуації населення, на його думку, немає. Самі жителі села кажуть, що в ці хвилини вибухів уже не чути.

Повʼязані теми:

Наступна публікація