Пожежа у 5-поверхівці у Новій Каховці: підозрюваного випустили з СІЗО

Пожежа у 5-поверхівці у Новій Каховці: підозрюваного випустили з СІЗО

Фото: ХреНовая Каховка

Суд обрав запобіжний захід чоловікові.

Новокаховський міський суд обрав запобіжний захід підозрюваному в пожежі у місцевій п'ятиповерхівці: чоловіка відпустили з СІЗО під особисте зобов'язання.

Про це повідомила пресслужба суду.

Слід зауважити, що суд задовольнив клопотання прокурора про застосування запобіжного заходу підозрюваному. 

"Підозрюваному, обвинуваченому письмово під розпис повідомляються покладені на нього обов’язки та роз’яснюється, що в разі їх невиконання до нього може бути застосований більш жорсткий запобіжний захід і на нього може бути накладено грошове стягнення в розмірі від 0,25 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб до двох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, в неділю, 5 липня, у Новій Каховці повністю згоріла покрівля багатоповерхового будинку. Пожежу на даху гасили понад дві години сім пожежних підрозділів. За попередніми підрахунками, вигоріло дві тисячі квадратних метрів перекриття. Обійшлося без жертв, людей на час пожежі евакуювали.

Попередні версії пожежі - необережне поводження з вогнем, або підпал. Спочатку зайнялося в квартирі на 5 поверсі, а звідти вогонь пішов на дах. 

У Новій Каховці розбирають згарище та оцінюють збитки після масштабної пожежі

У Новій Каховці розбирають згарище та оцінюють збитки після масштабної пожежі

Повʼязані теми:

Наступна публікація