Пожежа у коледжі Одеси: встановлено особу третьої загиблої

Пожежа у коледжі Одеси: встановлено особу третьої загиблої

Згарище коледжу. Вигдяд зверху / Фото: Думская

Це викладачка коледжу Марина Коваль.

Офіційно розпізнано ще одну з жінок, які загинули у пожежі коледжа на Троїцькій вулиці в Одесі.

Як повідомили на засіданні обласної комісії з надзвичайних ситуацій, це Коваль Марина Володимирівна, 1963 року народження, мешканка Овідіопольського району, передає "Думська".

Останнього разу виходила на зв’язок о 7-й ранку 4 грудня, а вже о 14-й її телефон не працював.

Раніше розпізнали двох жертв трагедії – студентку Ксенію Бабенко та 43-річну викладачку інформатики Ганну Бортюк. Загалом виявлено тіла 5 загиблих, ще 10 людей вважаються зниклими безвісти.

Знесилені і виснажені: вже третю добу під згорілим коледжем чергують родичі зниклих безвісти

Знесилені і виснажені: вже третю добу під згорілим коледжем чергують родичі зниклих безвісти

Нагадаємо, вранці 4 грудня в Одесі загорівся коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Вогонь спалахнув на третьому поверсі будівлі й швидко розповсюдився на 4000 кв м. Рятувальники евакуювали близько 40 осіб. У результаті пожежі постраждали майже 30 осіб. Крім того, від початку пожежі 14 осіб офіційно вважали зниклими безвісти. 

Міський голова Одеси Геннадій Труханов розповів, що після трагедії у дворі коледжу спілкувався з батьками. Вони нібито й розповіли, що в приміщенні не було опалення, тому, можливо, там користувалися обігрівачами. Поліція розглядає дві версії загоряння в коледжі: аварійна робота електрообладнання та навмисний підпал. Утім, правоохоронці знайшли розбіжності між свідченнями та реальними подіями. 

Студенти згорілого коледжу відновлять навчання у понеділок, 9 грудня. Вони навчатимуться в аудиторіях Одеського фінансово-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету, а також в іншому корпусі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Пожежа у коледжі Одеси
Наступна публікація