Пожежа в Одесі: рятувальники знайшли тіла всіх загиблих

Пожежа в Одесі: рятувальники знайшли тіла всіх загиблих

Фото: ГУ ДСНС в Одеській області

У пожежі загинули 16 осіб.

На місці смертельної пожежу у коледжі Одеси знайшли тіла 14 загиблих осіб, ще двоє людей загинули у лікарні. Про це повідомляє ДСНС.

"Станом на 7:00 12 грудня продовжуються роботи по розбиранню завалів та демонтажу аварійних елементів конструкцій будівлі. Під час проведення пошукових робіт виявлено уже тіла 14 загиблих осіб (тіла 9 осіб не ідентифіковано)", - йдеться у повідомленні.

Всього внаслідок пожежі загинуло 16 осіб, постраждало 30 осіб, в лікувальних закладах залишається 8 осіб.

До ліквідації наслідків пожежі залучено 222 людини та 37 одиниць техніки, з них від ДСНС 67 членів особового складу та 8 одиниць техніки. На місці події працює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації та оперативна група ГУ ДСНС України в Одеській області.

У поліції також повідомили про пошуки: "12 грудня з-під завалів дістали останніх людей, які вважалися зниклими. Станом на зараз жертвами пожежі стали 16 людей. З них двоє померли в лікарні, ще чотирнадцять були знайдені на місці трагедії".

Нагадаємо, вранці 4 грудня в Одесі загорівся коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Вогонь спалахнув на третьому поверсі будівлі й швидко розповсюдився на 4000 кв м. Рятувальники евакуювали близько 40 осіб. У результаті пожежі, постраждали майже 30 осіб. Крім того, від початку пожежі 14 осіб офіційно вважали зниклими безвісти.

Міський голова Одеси Геннадій Труханов розповів, що після трагедії у дворі коледжу спілкувався з батьками. Вони нібито й розповіли, що в приміщенні не було опалення, тому, можливо, там користувалися обігрівачами. Поліція розглядає дві версії загоряння в коледжі: аварійна робота електрообладнання та навмисний підпал.Утім, правоохоронці знайшли розбіжності між показати свідків та реальними подіями. 

На вечір 11 грудня загиблих уже 11 осіб. Першою була 17-річна студентка коледжу. Вона вистрибнула з вікна будівлі і отримала травми несумісні з життям. У лікарні також помер пожежник. Тіла 11 загиблих рятувальники знайшли під завалами.

Рятувальники на згарищі Одеського коледжу продовжують шукати трьох зниклих безвісти

Рятувальники на згарищі Одеського коледжу продовжують шукати трьох зниклих безвісти

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Пожежа у коледжі Одеси
Наступна публікація