Пожежа в одеському готелі "Токіо Стар": справу передали до суду

Пожежа в одеському готелі "Токіо Стар": справу передали до суду

Пожежа забрала життя дев'яти осіб.

У поліції завершили розслідування масштабної пожежі в одеському готелі "Токіо Стар", де загинуло дев'ятеро пожильців.

Про це розповіли у ТСН.Ранок.

Справу скерували до суду. Слідчі довели, що керівник готелю та два його адміністратори порушили вимоги пожежної безпеки. Це і призвело до загоряння та спричинило загибель і травмування людей.

"Поставлено крапку в кримінальному провадженні за фактом пожежі в одеському готелі, яка сталася у серпні 2019 року і забрала життя дев'яти людей. Їм (підозрюваним - Ред.) загрожує до восьми років позбавлення волі. Матеріали відносно ще двох осіб виділені в окреме провадження. Вони оголошені у розшук", - каже Олег Бех, начальник ГУ НП в Одеській області.

У поліції завершили розслідування масштабної пожежі у готелі "Токіо Стар" в Одесі

У поліції завершили розслідування масштабної пожежі у готелі "Токіо Стар" в Одесі

Як повідомлялося раніше, у ніч проти 17 серпня 2019 року в одеському готелі "Токіо Стар" виникла пожежа. Займання сталося на другому поверсі, вогонь охопив близько тисячі квадратних метрів. Вогонь забрав життя дев'яти осіб. 

Прокуратура одеської області повідомила про підозру співвласнику одеського готелю "Токіо Стар" Вадиму Чорному. Другий підозрюваний у справі щодо пожежі Сергій Дурач переховується від слідства за кордоном. Дурач - бізнес-партнер заарештованого Вадима Чорного. Саме він, за документами, орендував другий поверх закладу, який фактично входив до готельного комплексу. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація