Пожежа в Одеському коледжі: рятувальники завершили роботи на згарищі

Пожежа в Одеському коледжі: рятувальники завершили роботи на згарищі

Фото: Головне управління ДСНС України в Одеській області

До ліквідації наслідків залучили понад 180 людей.

Сьогодні, 14 грудня, вранці, рятувальники завершили роботи з ліквідації пожежі у будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, де загинули 16 осіб. Про це йдеться у повідомленні Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Від початку розбирання завалу надзвичайники вивезли понад 3 тисячі кубометрів .будівельних конструкцій.

"До робіт було залучено 182 людини та 26 одиниць техніки, з них від ДСНС 68 людей з особового складу та 8 одиниць техніки", - повідомляє ДСНС.

Нагадаємо, вранці 4 грудня в Одесі загорівся коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Вогонь спалахнув на третьому поверсі будівлі й швидко розповсюдився на 4000 кв м. Рятувальники евакуювали близько 40 осіб. 16 осіб загинули внаслідок інциденту. 

Міський голова Одеси Геннадій Труханов розповів, що після трагедії у дворі коледжу спілкувався з батьками. Вони нібито й розповіли, що в приміщенні не було опалення, тому, можливо, там користувалися обігрівачами. Поліція розглядає дві версії загоряння в коледжі: аварійна робота електрообладнання та навмисний підпал.Утім, правоохоронці знайшли розбіжності між показати свідків та реальними подіями. 

В Одесі з-під завалів згорілого коледжу дістали всіх загиблих

В Одесі з-під завалів згорілого коледжу дістали всіх загиблих

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація