Пожежа в Одеському коледжі. Зеленський не виключає, що жертв може бути більше

Пожежа в Одеському коледжі. Зеленський не виключає, що жертв може бути більше

Фото: Міська рада Одеси

Президент відреагував на трагедію в Одесі.

Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття рідним дівчини, яка загинула в пожежі Одеського коледжу та не виключив, що жертв може бути більше.

Про це він 5 грудня написав на своїй сторінці у Facebook.

Глава держави згадав про загиблу 16-річну студентку Ксенію Бабенко та пообіцяв не залишити її родину на самоті з горем.

"Ми всі сподіваємося, що з 14 зниклих безвісти якомога більше знайдуться здоровими та неушкодженими. Але не хочу нікого обманювати – жертв може бути більше", – пише президент.

Він також зазначив, що станом на 6-ту годину ранку окрім загиблої людини відомо про 14 зниклих безвісти (серед них – 5 студентів) та 27 людей у лікарнях відповідно до отриманих травм і необхідної допомоги.

"Доручаю голові Одеської ОДА та всій місцевій владі зробити все для допомоги постраждалим та їхнім родинам і якнайшвидше з’ясувати всі обставини, що призвели до цієї трагедії. Але нам потрібно не шукати крайніх, а більше не допускати такого жаху у жодному місті країни", – підсумував президент.

У жахливій пожежі в Одесі ми вже втратили 16-річну студентку Ксенію Бабенко. Вся країна співчуває її батькам. Ми не...

Опубліковано Володимиром Зеленським Середа, 4 грудня 2019 р.

Нагадаємо, вранці 4 грудня в Одесі загорівся коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Вогонь спалахнув на третьому поверсі будівлі й швидко розповсюдився на 2000 кв м. Рятувальники евакуювали близько 40 осіб. У результаті пожежі, постраждали 27 осіб, одна людина загинула. Наразі медики борються за життя двох людей, які у вкрай важкому стані. Міський голова Одеси Геннадій Труханов розповів, що після трагедії у дворі коледжу спілкувався з батьками. Вони нібито й розповіли, що в приміщенні не було опалення, тому, можливо, там користувалися обігрівачами.

Пожежа в Одеському коледжі: будівля будь-якої миті може обвалитися

Пожежа в Одеському коледжі: будівля будь-якої миті може обвалитися

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація