Працівники ДАІ влаштували "естафету" з доставки крові пораненим "кіборгам"

Працівники ДАІ влаштували "естафету" з доставки крові пораненим "кіборгам"

Даішники влаштували "естафету" з метою порятунку бійців АТО

У лікарнях біля лінії фронту кров потрібна, аби стабілізувати поранених і транспортувати їх до Дніпропетровська.

Кров для поранених "кіборгів" на передову з Дніпропетровська естафетою везуть співробітники ДАІ. Екіпажі передають цінний вантаж колегам на перетині округів, щоб якнайшвидше доправити препарати, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Наразі це єдиний спосіб урятувати життя важкопоранених. Адже через сильний туман Дніпропетровськ уже добу не може приймати гвинтокрили.

Через погану видимість на шляхах ускладнений і автомобільний рух.

"Погодні умови не дозволяють іншим способом. Ми естафетою передаємо екіпажам, котрі чекають. Я думаю, за 2-2,5 години вона буде на місці вже", - пояснив старший інспектор взводу супроводу ДАІ Роман Максименко.

Від ранку у дніпропетровських лікарнях розгорнуті операційні та напоготові бригади хірургів. Щойно стало відомо, що 29 поранених "кіборгів" сюди везуть швидкими.

Щонайменше 30 бійців потребують крові у районних лікарнях біля лінії фронту. Без неї поранених не можуть транспортувати.

"Є інформація, що десь до тридцяти хворих йдуть з передової. Всі знаходяться в тяжкому стані. Якщо поранення тяжкі і хлопці втрачають багато крові, їх треба стабілізувати на тому етапі, щоб доправити до нас у більш-менш стабільному стані", - пояснив керівник хірургічного відділення дніпропетровського військового шпиталю Іван Кураченко.

Як уже повідомлялося, півтори сотні міліціонерів-курсантів здали 70 літрів донорської крові.

Кров для поранених «кіборгів» на передову везуть співробітники ДАІ естафетою

Кров для поранених «кіборгів» на передову везуть співробітники ДАІ естафетою

Повʼязані теми:

Наступна публікація