Правоохоронці затримали 40 осіб під час штурму Подільського відділку поліції

Правоохоронці затримали 40 осіб під час штурму Подільського відділку поліції

Штурм Подільського відділку поліції / Фото: Поліція Києва / Facebook

Активісти застосували газові балончики.

В Києві 9 лютого між учасниками акції "Хто замовив Катю Гандзюк?" на Контрактовій та поліцією сталися сутички. Є затримані та постраждалі.

Про це повідомляє прес-служба правоохоронців у Fаcebook.

"Із Контрактової площі до управління поліції доставили групу осіб. Після того, як усіх доставлених відпустили, їм на допомогу прибула група підтримки, яка влаштувала штовханину та застосувала газові балончики до правоохоронців", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що затримали 40 осіб, У декого виявили ножі та наган. Трьох поліцейських доправили до лікарні з травмами, а проти трьох учасників штурму порушили кримінальне провадження за фактами хуліганства. 

Відомо, що активісти ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?" повідомляли на сторінці Facebook, що декого з них забрали до поліції після акції на Контрактовій. Їх відпустили, але речі не віддавали. Їхні друзі прийшли до відділку поліції з вимогою віддати речі затриманих, після чого копи побили активістів.

Нагадаємо, під час форуму на підтримку президента Петра Порошенка у Палаці спорту у Києві активіст підняв плакат на підтримку Катерини Гандзюк, яка померла після замаху на неї з кислотою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація